F & Q Her får du svar på ofte stillede spørgsmål

F&Q

Her får du svar på ofte stillede spørgsmål.

Frequently Asked Questions

GolfpakkerSverige.dk- er det en hjemmeside fra golfpaket.se?

Ja. GolfpakkerSverige.dk er et informationsside for det danske marked, der indeholder generel information om golf i Sverige, og som nemt kan tage dig til et hotel eller golfklub, som du vil besøge i Sverige.

Hvem er golfpaket.se?

Golfpaket.se er den største hjemmeside for hoteller og golfklubber med golfpakker i Sverige. Online siden 2003. Her kan du også søge efter alle golfklubber i Sverige.

Kan du bestille golfpakker eller spil på golfbanen på denne hjemmeside eller på golfpaket.se?

Nej, vi sælger ikke golfpakker. Golfpaket.se er en guide til tips om forskellige golfmål i Sverige og en søgemaskine, der giver dig nem adgang til hoteller og andre overnatningsmuligheder med golfpakker i Sverige. Også indkvartering nær golfbane. Kontakt hotellet / indkvartering direkte for reservation.

Kan du søge på alle golfklubber i Sverige?

Ja. Du kan klikke på knappen i hver region på GolfpakkerSverige.dk, som er under diasshowet på golfklubben i den region du er i. Derefter kommer du til golfpaket.se søgeresultater for alle golfklubber i denne region. Du vil se alle golfklubber på kortet og i listen lige under kortet. Vælg "dansk" i den orange "Translate" -knap og hele teksten vil blive vist på dansk.

Golfpaket.se

Med golfpaket.se som er det største sted med golf hoteller og golfklubber i Sverige
-kan du nemt finde både golfbaner og golfhoteller i Sverige. Besøg golfpaket.se og vælg dit sprog, så al tekst vil blive vist på dansk.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-10

Golfpakker i Sverige

Med golfpaket.se, som er det største sted i Sverige med golfpakker, kan du nemt finde både hoteller og golfklubber, der har golfpakker. Her kan du også søge direkte på alle golfklubber i Sverige. Du kan søge i søgemenuen eller få generelle oplysninger, hvis du besøger regionale sider på golfpaket.se. Derefter vises hoteller og golfklubber i diasshow.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-11

Vælg region i Sverige

Vælg region, og du får klare oplysninger. Når du vælger regionen, vises hoteller og golfklubber med mere information i diasshow. Her finder du også information og tilbud fra hoteller og golfklubber, der har golfpakker i regionen.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-13

Se diasshow i region

Slideshows på golfklubber og hoteller med golfpakker vises i regionen. Du kan nemt gå videre til flere oplysninger om hoteller og golfklubber, der har golfpakker i regionen. Her finder du også information og tilbud fra hoteller og golfklubber med golfpakker. Du kan også vælge at se alle golfklubber og deltagende hoteller på kortet.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-14

Søgemaskine golf

I søgemenuen kan du enten søge efter navn, by eller amt.
Du kan også vælge kategori som “Golfpakke”, så vises alle typer boliger og derefter vælge “placering”. Du kan også filtrere din søgning efter “hotel”, “anden indkvartering” eller “golfpakke på golfbane”. Her kan du også søge efter indkvartering nær golfbane og golfklubber i Sverige.

Top