Golfpakker Stockholm og Gotland

Her er information om golfpakker i Stockholm og Gotland.
Golfklubber, golfhoteller og oplysninger om golf i Stockholm og Gotland.

Golf i Stockholm og Gotland

Stockholms Amt med Stockholm som hovedstad sammen med Gotland har over 70 golfbaner i regionen. Her finder du blandt andet Bro Hof Slotsklub, Bro-Bålsta Golfklub, Ullna Golfclub, Visby Golfklub på Gotland.

Golf Hotel

I Sverige er der golfklubber, der har hoteller i nærheden af ​​golfbanen. Det kan være større faciliteter eller værelser, lejligheder eller hytter, der kan betjenes direkte af golfklubben. Der er også mange hoteller, der samarbejder med golfklubber som golfpakker. Der er ofte pakker med en eller flere overnatninger på hotellet med morgenmad og aftensmad og spil på udvalgte golfklubber, som du samarbejder med.

Rejseplanlægning

Rejseplanlægning er en online service tilgængelig på alle hoteller og golfklubs informationsside på golfpaket.se. Her kan du nemt få forslag på den bedste måde at hotellet eller golfklubben besøger!

Golfpakker Stockholm og Gotland

Her er et udvalg af hoteller og golfklubber med egen bolig, der har golfpakker i Stockholm og Gotland. Klik på “Flere oplysninger på golfpaket.se”
for deres info side på golfpaket.se for mere information. Vælg derefter dit sprog, og al tekst vil blive vist på dansk.
Klik på knappen for at se alle hoteller og golfklubber, der har golfpakke på golfpaket.se med kort.

Loader…

Golfklubber i Stockholm og Gotland

Her er et udvalg af golfklubber i Stockholm og Gotland.
Klik på “Flere oplysninger på golfpaket.se” for deres info side på golfpaket.se for mere information.
Vælg derefter dit sprog, og al tekst vil blive vist på dansk. Klik på knappen for at se alle golfklubber på golfpaket.se med kort.

Loader…

Golfpaket.se

Med golfpaket.se som er det største sted med golf hoteller og golfklubber i Sverige
-kan du nemt finde både golfbaner og golfhoteller i Sverige. Besøg golfpaket.se og vælg dit sprog, så al tekst vil blive vist på dansk.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-10

Golfpakker i Sverige

Med golfpaket.se, som er det største sted i Sverige med golfpakker, kan du nemt finde både hoteller og golfklubber, der har golfpakker. Her kan du også søge direkte på alle golfklubber i Sverige. Du kan søge i søgemenuen eller få generelle oplysninger, hvis du besøger regionale sider på golfpaket.se. Derefter vises hoteller og golfklubber i diasshow.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-11

Vælg region i Sverige

Vælg region, og du får klare oplysninger. Når du vælger regionen, vises hoteller og golfklubber med mere information i diasshow. Her finder du også information og tilbud fra hoteller og golfklubber, der har golfpakker i regionen.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-13

Se diasshow i region

Slideshows på golfklubber og hoteller med golfpakker vises i regionen. Du kan nemt gå videre til flere oplysninger om hoteller og golfklubber, der har golfpakker i regionen. Her finder du også information og tilbud fra hoteller og golfklubber med golfpakker. Du kan også vælge at se alle golfklubber og deltagende hoteller på kortet.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-14

Søgemaskine golf

I søgemenuen kan du enten søge efter navn, by eller amt.
Du kan også vælge kategori som “Golfpakke”, så vises alle typer boliger og derefter vælge “placering”. Du kan også filtrere din søgning efter “hotel”, “anden indkvartering” eller “golfpakke på golfbane”. Her kan du også søge efter indkvartering nær golfbane og golfklubber i Sverige.

Top