Regioner

Sverige har 21 amter, som vi har opdelt i 6 hovedregioner.
Nedenfor kan du se regionerne og få flere oplysninger om regioner, der interesserer dig.

Sverige Kort-GolfpakkerSverige.dk

Vælg en region i Sverige

Sydsverige med Skåne og Blekinge. Den største by er Malmö i Skåne. Der er i alt 70 golfklubber i regionen. Barsebäck Golf Resort, PGA National Sweden, Vasatorp GK, Falsterbo GK og Kristianstad Åhus GK er blot et par af mange golfbaner et besøg værd.

Sydøstsverige med Kronoberg, Kalmar Amt, Jönköpings Amt og Östergötland. I regionen er der over 60 golfbaner. Öland Links, Kalmar Golf Club, Hooks Golf Club og Ombergs Golf er kun et udvalg af mange golfbaner i regionen.

Vestsverige med Halland, Västra Götaland og Värmland er en af ​​de største regioner i Sverige. Her finder du over 110 golfbaner. Varbergs Golf Club, Hills Golf & Sport Club i Göteborg er nogle kendte golfbaner i området.

Stockholms Amt med Stockholm som hovedstad sammen med Gotland har over 70 golfbaner i regionen. Der er blandt andet Bro Hof Slotsklub, Bro-Bålsta Golfklub, Ullna Golfclub og Visby Golfklub på Gotland.

Midtsverige er en stor region med over 90 golfbaner. Der er blandt andet Åda Golf & Country Club i Trosa, Älvkarleby Golf Club, Ljusdal Golf Club og Nyköping Golf Club.

Nordsverige med over 40 golfklubber. Største geografiske område med Kiruna Golf Club i det fjerne nord. Flere golfbaner er lband andre Åre Golf Club, Luleå Golf Club, Skellefteå Golf Club, Sundsvalls Golf Club.

Golfpaket.se

Med golfpaket.se som er det største sted med golf hoteller og golfklubber i Sverige
-kan du nemt finde både golfbaner og golfhoteller i Sverige. Besøg golfpaket.se og vælg dit sprog, så al tekst vil blive vist på dansk.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-10

Golfpakker i Sverige

Med golfpaket.se, som er det største sted i Sverige med golfpakker, kan du nemt finde både hoteller og golfklubber, der har golfpakker. Her kan du også søge direkte på alle golfklubber i Sverige. Du kan søge i søgemenuen eller få generelle oplysninger, hvis du besøger regionale sider på golfpaket.se. Derefter vises hoteller og golfklubber i diasshow.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-11

Vælg region i Sverige

Vælg region, og du får klare oplysninger. Når du vælger regionen, vises hoteller og golfklubber med mere information i diasshow. Her finder du også information og tilbud fra hoteller og golfklubber, der har golfpakker i regionen.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-13

Se diasshow i region

Slideshows på golfklubber og hoteller med golfpakker vises i regionen. Du kan nemt gå videre til flere oplysninger om hoteller og golfklubber, der har golfpakker i regionen. Her finder du også information og tilbud fra hoteller og golfklubber med golfpakker. Du kan også vælge at se alle golfklubber og deltagende hoteller på kortet.

Golfpakker i Sverige-Hoteller og golfklubber med golfpakker-GolfpakkerSverige.dk-14

Søgemaskine golf

I søgemenuen kan du enten søge efter navn, by eller amt.
Du kan også vælge kategori som “Golfpakke”, så vises alle typer boliger og derefter vælge “placering”. Du kan også filtrere din søgning efter “hotel”, “anden indkvartering” eller “golfpakke på golfbane”. Her kan du også søge efter indkvartering nær golfbane og golfklubber i Sverige.

Top